Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел.фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел.фарове

Здравейте на всички!
    Помагайте, че не ми работят ел.фаровете, копчето което е за регулиране не свети като пусна фаровете. Изваждах го зачиствах клемите ама пак не свети и като го мърдам на различните положения няма никакъв резултат. От какво може да е и къде са тези машинки за ел.фаровете?
    Alfa Romeo 155 2.0 16V TS !Много яка!

...ел. моторчета на фаровете са отзад на корпуса на фара...няма начин да не ги забележиш ...но по вероятно е някъде да е прекъсната връзка ...едва ли са изгорели ....някой ел. специалист да замери
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Моето копче за ел регулиране спря да свети заедно като спря да работи копчето и за отключване на багажника , но регулирането си работи (естествено крушката беше първото нещо, което смених ). Така и не успях да се занимая с този проблем поради или липса на време или желание...
      Alfa Romeo 155 1.8TS
      Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

и на мен не ми работи копчето за отваряне на багажника. Като го натисна само щрака някакво реле.

Comment

Здравейте.За копчето на багажника проблема ти сигурно е като моя който отстраних.Та значи и на мен само ми щракаше релето под волана,отворих го и видях че е изгорял бушона /релето и бушона са заедно/ ,смених го с нов,но още при първото натискане на копчето за багажника и бушона пак изгоря.От там смъкнах кората на капака на багажника,разглобих ключалката и стигнах до бобината която дърпа жилото.С помощта на мултицет разбрах че кабелите които отиват от багажника до релето са дали на късо някъде и тръгнах да ги проследявам,оказа се че са се заголили точно в маншона през който минават кабелите от капака на багажника към купето.Нататък е лесно,пускаш нови два кабела или правиш снадка /което е по-кофти варианта/ слагаш нов бушон и работата заспива.След като си тръгна да работи ми го свързаха към алармата и сега багажника си го отварям с дистанционното/ЕДНА ГЪЗАРИЙКА ПОВЕЧЕ/
          Дано съм бил полезен на някой.
          Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Точно в маншона беше проблема и на моята,там им е слабото място.
            Alfa Romeo 155 2.5TD 11.96

Comment

Аз съм махал този манщон, но нямам заголени кабели и от двата края на маншона гледах целия сноп. Значи ми остава да махна кората под таблото да извадя това реленце и да му сменя бушона. Благодаря !

Comment

Working...
              X